Blogg

I detta program kommenterar vi några nyheter och går sedan lite djupare in i frågan varför våra politiker driver politik som ingen har frågat efter. Vi tittar på ett spännande dokument från 60-talet om hur man skulle begränsa befolkningen och ser att det mesta har genomförts i Sverige. Vi avslutar med en diskussion om drönare som dödar.

Om norska myndigheters omhändertagande av barn – intervju med norska människorättsadvokaten Marius Reikerås.

Hej, och välkomna till veckans Swebbtv Nyheter den 17 januari som handlar om den stora explosionen på Östermalm, om Postnords problem med posthanteringen, om ett nytt nationellt arbetarparti och mycket annat.

I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med en diskussion om att någon ertappats med så många som 39 pass och därmed lika många identiteter och hur många samordningsnummer som är ute och far vill man inte ens tänka på, men det gör vi i alla fall.

I detta program får vi träffa Stefan Hanna som är kommunalråd i Uppsala. Han har en bakgrund från industrin där han jobbat som ekonom inom IT och telekom, innan han kom in i politiken.  

Han tror att Sverige, precis de som stora bolag där han har arbetat och som har fått problem, behöver genomföra förändringar. En av de mest konkreta förändringarna är att stoppa all invandring som inte innebär ett inflöde av kompetens.

Swebbtv Nyheter den 10 januari om Iran, migrationstryck, Zlatans staty mm.

Lars Bern förklarar i detta program de internationella finansintressenas strategi, för att öka sina tillgångar och sitt inflytande i Sverige och andra delar av världen.

Kära tittare!

Vi gör uppehåll i våra program några dagar. Det betyder bland annat att det inte kommer ut någon Swebbtv Lördagsintervju idag.

Vi har flera hundra program här på vår hemsida och kanske finns det fortfarande program du inte har hunnit se. Exempelvis finns ju våra lördagsmorgonsprogram.

Här hittar du en instruktion hur du enkelt navigerar bland våra program och hur du använder sökfunktionerna:

Hoppas du får en skön trettonhelg!

Mvh

Mikael

2019 års sista Erik & Matti kommer på den andra dagen av det nya året och vi hänger oss först och främst av en summering av det år och det decennium vi lämnar. Vi ser detta som tio år präglade av en tilltagande och påtagligare splittring av det svenska samhället, därtill en tydlig polarisering mellan svenskar och invandrare. Även om själva röstandet släpar efter opinionen som nu skenar i sverigevänlig riktning, är det utan vidare så att alla svenskar segregerar sig till så homogena områden som möjligt.

Mikael Willgert delar några tankar från det gångna året och säger något om vad som kommer prioriteras inom Swebbtv framöver.

I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med att diskutera vad Sverigedemokraternas framgångar innebär för andra partier, närmare bestämt vilken press det sätter på Ulf Kristerssons moderater och hur deras förändrade agerande förändrar Socialdemokraternas agerande gentemot Moderaterna. Vi når vår gamla slutsats om att det sorgliga i kråksången ligger i att politikerna är så rädda för väljarna att de behandlar dem illa genom att ignorera deras önskemål och istället försöka tvinga in dem i det trianguleringsspel de bedriver. Naturligtvis går detta främst ut över de välintegrerade och uppskattade invandrare som får klä skott för vad de missanpassade ställer till med. Hur långt vi kommit demonstreras av det otroliga faktum att vi inte ens kan komma överens om att IS-krigare inte borde ha en plats i Sverige. Vi hoppas att Sverigedemokraterna kan hålla i sin ökning och bygga ut den till nästa val.

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)