Blogg

Hej och Välkommen till Swebbtv Nyheter, 27 mars 2020, om Coronaviruset, soldater från USA, arbetslöshet och mycket annat!

Ett samtal om Corona. Denna gång är det docent Ingrid Björkman som säger att EU pyst ihop som en skrumpen ballong efter Corona.

Ännu ett telefonsamtal om Corona. Denna gång är det Lennart Matikainen om att inte bli stressad av Coronaviruset.

Idag har vi ännu ett telefonsamtal om Corona. Denna gång är det Lars Bern om Stefan Löven som nationalist i spåren av Corona.

Här är ytterligare ett telefonsamtal om Corona. Denna gång är det Analytiker Stig Berglund om USAs och Kinas handelskrig i spåren av Corona

Här är ytterligare ett telefonsamtal om Corona. Denna gång är det fastighetsjurist Lisa Evander som berättar om hur hennes familj drabbades av Corona efter vistelse i Spanien.

I detta program får vi möta f.d. domare i Svea Hovrätt Peter Borgström och industrimannen Karl Hedin. Det handlar om otillåten telefonavlyssning, förvanskning av bevismaterial och att riksåklagaren väljer att inte utreda oegentligheterna.

I detta program diskuterar vi om oron för Corona är relevant. Vi börjar med att diskutera antalet smittade och dödade i Kina och sätter dessa siffror i relation till hur många som dör av andra orsaker. Det visar sig att antalet som dör av Corona är försumbart i jämförelse med andra stora dödsorsaker. Totala antalet döda i Corona motsvarar antalet avlidna av andra orsaker globalt under en timme.

Hej och Välkommen till Swebbtv Nyheter, 18 mars 2020, om  USA:s atomvapen, EU, Soran Ismael, Coronaviruset och mycket annat!

I denna telefonintervju får Gunnar Sandelin som är socionom och journalist ge sin aspekt av Coronaviruset. Han tar upp det faktum att den storlek på invandring som Sverige haft de senaste decennierna har påverkat samhället till den grad att vi är väsentligt sämre rustade för en pandemi som denna än vi annars hade varit. Sverige vet i princip inte vilken befolkning det har eftersom ”vi” har accepterat migration utan pass och gör ytterst lite i att bringa ordning i vilka som uppehåller sig i landet.

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)