Blogg

Mikael Willgert

 

Här finns beskrivningar och kommentarer på våra program. Skicka gärna synpunkter och tips till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill du bidra ekonomiskt går det bra på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558. Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

 

Sverige tar emot mer än 10 gånger så många asylsökande som exempelvis Danmark och mer än fyra gånger så många som de övriga nordiska länderna tillsammans.

Vår slutsats är att regeringen och våra myndigheter inte försvarar Sveriges gränser eller välfärd. Tvärtom har myndigheter bedrivit aktivism för att möjliggöra massinvandringen och underlåter att göra självklara kontroller.

Vilka slutsatser kan man dra av att män i övre medelåldern med hög utbildning inom naturvetenskap och som haft ledande befattningar inom akademi och näringsliv visar sig vara nationalister och skeptiska till klimatlarmen, massinvandringen och vegetarisk kost? 

Sveriges radios vetenskapsredaktion misstänkliggör denna grupp där professor em. Peter Stilbs blir ett exempel.

I programmet får vi höra redaktionens chef Ulrika Björksten samt analys av psykiater Thomas Jackson.

Stefan Torssell presenterar fakta som kan förklara varför de avlidna från det förlista fartyget Estonia inte togs upp för att begravas.

Istället inleddes, enligt Stefan Torssell, en mörkläggning som gör att frågorna ännu är obesvarade.

Vi går vidare med ett program i en ny form där Lars Bern berättar om sin senaste bok "Den metabola pandemin".

I boken tar Lars Bern upp att mänskligheten just nu upplever en global epidemi, en pandemi.

Det handlar om sjuklighet kopplad till vår mat och andra ämnen vi får i oss och som påverkar uppemot halva jordens befolkning.

I måndags 8 oktober hade SVT rapport och Aktuellt långa reportage och kommentarer om klimatlarmen.

Vi tittar på utdrag och Lars Bern konstaterar att det egentligen inte kommit fram något nytt utan att det är samma lögner och överdrifter som medierna har hållit på med i mer än 20 år utan att det har hänt något speciellt.

Programmet är en fortsättning på programmet med "Lars Bern 23 juli del 1 om bränderna, Lövin och valet 2018".

Lars Bern förklarar i detta program hur han kopplar den bristfälliga hanteringen av branden till ett större sammanhang där våra makthavare misslyckas med basala funktioner i samhället. Han tar upp fem olika områden:

25.000 hektar skog står i brand. Detta motsvarar en yta av 5 mil x 5 mil och regeringen konstaterar att den inte har kontroll över läget.

De ägnar sig åt plakatpolitik och har inte tagit till sig erfarenheterna från storbranden 2014.

Vi diskuterar Lövin och miljöpartiets strategi att ljuga och skrämma folk för att få röster,

Avslutningsvis diskuterar vi valet där Lars Bern räknar med att SD blir största parti och att Stefan Löfvén sitter kvar som statsminister.

Vi har erbjudit Sveriges partiledare att delta i Swebbtv Lördagsintervju. Först att acceptera detta erbjudande är Gustav Kasselstrand, ledare för Alternativ för Sverige (AfS).

Sammanfattning:

Gustav Kasselstrand berättar att Researchgruppen tidigare kunde skrämma folk men det fungerar inte på samma sätt längre. Ett trendbrott är att folk vågar säga vad de tycker och att många känner att de behöver rädda sitt land.

Han anser också att Moderaterna skulle behöva be om ursäkt och ta avstånd från Fredrik Reinfeldt.

I programmet diskuteras tre profilfrågor för AfS:

  1. Återvandring
  2. Motverkande av korruption i riksdag och myndigheter
  3. Platt skatt med samma skattesats oavsett inkomst

Han anser att partiet är ett konservativt parti som inte är helt olikt de ”gamla” moderaterna men skiljer sig på vissa punkter kopplade till social rättvisa

Han är positiv till allmän värnplikt, vinster i vården, nationalism, Trump och fördjupat samarbete med Ryssland men är skeptisk till privata skolor, NATO, EU och islam i Sverige.

Sammanfattning:

Många upplever problem med stress, brist på pengar, samhällsfunktioner som inte fungerar eller som inte finns när de behövs. Hans förklarar att vi behöver tillväxt för att inte utarma den offentliga sektorn men att tillväxten per person har varit nära noll under många år.

Ändå lägger finansministrarna medvetet budgetar som inte går ihop. De sätter partiet före landets bästa och den besvärliga situation vi står inför.

Hans tror att räntor sannolikt kommer stiga och att Sverige och framförallt många av Sveriges kommuner kommer stå inför en situation som kan bli mycket jobbig ekonomiskt med risk för arbetslöshet och att människor tvingas lämna hus och lägenheter som i 90-talskrisen.

Vi konstaterar också att riksdagen behöver se över Riksbankens direktiv.

Sammanfattning:

Migrationsdomstolen meddelade häromdagen att gymnasielagen inte går att tillämpa. Lagrådet har ju tidigare totalsågat förslaget men aktivisterna i riksdagen drev ändå igenom den ifrågasatta lagen. De förklarade att ”detta är politik” och indirekt att de inte behöver bry sig om någon.

Hans Jensevik förklarar att hela migrationspolitiken är olaglig eftersom den bryter mot vår grundlag men det finns ingen instans som sätter stopp.

Det var Göran Persson som, enligt Hans, inledde trenden med brott mot våra grundlagar. Han avskaffade det kommunala självstyret trots att det var inskrivet i våra grundlag. Men Sverige saknar en författningsdomstol som kan sätta stopp för sådana beslut.

Göran Perssons agerande var ett rent maktspel för att rädda det socialdemokratiska partiet i kris. Riksdagens maktspel därefter givit en mängd beslut som inte är lagenliga. 

----- Uppdaterad 5 juli: Nina meddelar den glädjande nyheten att insamlingen till rättegångskostnaderna redan gett 410.000 kr! ------

Nina Drakfors möter tandhygienist Bernt Herlitz på Gotland den 4 Juli 2018 när han får ta emot den orättvisa domen i Arbetsdomstolen. Förhoppningsvis kommer vi få se mer av Nina i Swebbtv framöver.

Bernt Herlitz fick alltså sparken för att han avslöjade bedrägerierna med de ensamkommandes ålder. Men när ska myndighetspersoner och andra som håller på med åldersbedrägerierna ställas till svars?

Sammanfattning:

Denna lördagsintervju handlar om hur olika organisationer har använts för att upprätthålla den politiskt korrekta åsiktskorridoren.

Vi får höra om Pensionärernas Riksorganisation, PRO, som rimligen ska företräda pensionärerna, om socialdemokrater som påstår sig värna anställningsskyddet och om facket som påstår sig företräda sina medlemmar. Vi får höra hur allt detta åsidosätts redan under 90-talet för den som ifrågasatte massinvandringen.

https://youtu.be/KqmWF0OfSzM

Hej,

Vi vill önska en trevlig midsommar med ett viktigt och spännande program om vårt försvar! Missa inte detta:

Lördagsintervju 21 – riksdagsman Roger Richtoff om Sveriges köp av robotar från USA.

Sammanfattning:

Regeringen har aviserat att Sverige kommer beställa det föråldrade vapensystemet Patriot från USA för uppemot 25 miljarder kr. SDs riksdagsman Roger Richtoff anser att detta riskerar bli en teknisk och ekonomisk felsatsning som inte ger oss det vi behöver. Vi går igenom systemen och beskriver skillnaderna i programmet. Vi berör också att de avtal vi tecknar med NATO kan föra in oss i krig utan att riksdagen är tillfrågad och Roger Richtoff beskriver hur detta kan gå till.

https://youtu.be/u3aCNRRnRgA

Detta är del 1 med Mikael Willgert som öppnar och inleder konferensen.

Sammanfattning:

165 entusiastiska deltagare hade kommit till mötet som var partipolitiskt oberoende och inte syftade till att ta fram lösningar men att visa på problemen. Syftet är att få "fiskstimmet att vända" och det kan ske om de bedrägerier som pågår i Sverige avslöjas. Det konstateras med ett antal exempel att vilseledandet och repressionen har blivit norm i det svenska etablissemanget.

https://youtu.be/JTW0SeKtShM

Detta är del 2 med författare och samhällsdebattör Stefan Torssell - Därför ska man hänga ut och avslöja bedragarna!

https://youtu.be/sDxV7SZFRr0

Detta är del 3 med professor i etnologi K.O. Arnstberg - Varför superrika globalister och kommunister slår sig samman.

https://youtu.be/sDxV7SZFRr0

Detta är del 4 med journalist Gunnar Sandelin - Om befolkningsförändringen i Sverige.

https://youtu.be/sDxV7SZFRr0

Detta är del 5 med tekn. dr Lars Bern - Varför drivs massinvandringen på?

https://youtu.be/sDxV7SZFRr0

Detta är del 6 med Daniel Svensson - Ger Malmö en bild av alla kommuners framtida ekonomi?

https://youtu.be/3y7vHDeRMnc

Detta är del 7 med docent Jan Tullberg - De offentliga myterna.

https://youtu.be/5mjApj7MXBs

Detta är del 8 med relationscoach Lennart Matikainen - Den gråtande polisen möter de "små barnen" - polis i kaos inför flyktingvågen.

https://youtu.be/GDQ5ydVKkhg

Några av er har kanske sett 3-minutersklippet vi la ut igår på facebook och på Youtube inför dagens omröstning om de ensamkommande.

Chansen att påverka omröstningen var obefintlig men väljarna behöver informeras om bedrägeriet och som ni kan se av klippet har även globalisterna haft sitt finger med i spelet och agerat för afghanerna genom glassmärket Ben & Jerry. I klippet tittar vi på deras hemsida för att visa deras inblandning i svensk politik.

Klippet på facebook marknadsfördes och enligt Facebooks uppgifter fick det 42.000 visningar och 671 delningar sedan igår. Som synes av kommentarerna är upprördheten stor inför detta svek. Youtubeklippet har fått ca 4000 visningar. 

https://youtu.be/hXFogLx3FFE

Detta är del 9 med tekn. dr Lars Bern - Varför ljuger våra politiker om klimatet? 

https://youtu.be/iziPVzrB0Zg

Detta är del 10 med professor em. i etnologi Karl-Olov Arnstberg -Vilka politiker och opinionsbildare har bedragit oss?

Del 11 av konferensen 19 maj med elev från KTH - Den farliga värdegrunden inom skolan. 

Av hänsyn till föredragshållaren publiceras inte inspelningen nu. Länken går till inspelningen av samtalet med skolans personal som utredde föredragshållaren.

Sammanfattning:

Tekniska Högskolan är ett tydligt exempel på den grupphysteri som drabbat verksamheter i Sverige. Föredragshållaren ger en hårresande beskrivning av hur vänstern infiltrerat KTH och fått skolan att agera som mobbare mot en svensk elev.

https://youtu.be/E0f8oYwVeKo

Svensk Webbtelevisions konferens "Det stora bedrägeriet - största bedrägeriet i Sveriges historia" har 13 olika delar med föredrag på 10- 30 minuter. Detta är del 12 med psykiater Thomas Jackson - Hur bryts ett grupptänkande?

https://youtu.be/_PdNEA-Rjxk

Detta är del 13 med publikens frågestund till panelen och avslutning av Mikael Willgert. I panelen ingår alla 9 föredragshållare

https://youtu.be/CBQFR7n3Pew

De falska klimathoten som inte infrias - fjärde och sista delen av Lördagsintervju 20 med teknologie doktor Lars Bern om globalisternas fyra stora misstag.

https://youtu.be/aTw6eMcwrDs

Detta är den tredje delen av lördagsintervju 20 med Lars Bern där vi talar vi om globalisternas misstag att försöka stoppa alternativmedia.

https://youtu.be/9R2kraipehE

I den andra delen av lördagsintervju 20 med Lars Bern talar vi om globalisternas misstag att understödja massmigrationen till Europa och Sverige.

https://youtu.be/NN_ssHZxT-0 

I lördagsintervju 20 med teknologie doktor Lars Bern talar vi om globalisternas fyra stora misstag som på sikt riskerar skada globalisternas egna intressen.

https://youtu.be/2iaBsh_WR-s

Här är den fulla versionen av inspelningen från Svensk Webbtelevisions möte om Det stora bedrägeriet 22 mars i centrala Stockholm.

https://youtu.be/Db_pKXf9MQ8

I del 3 av Globaliseringens konsekvenser med Lars Bern, talar vi om korruptionen bland svenska politiker och medier. 

https://youtu.be/YW8BmkSJ06Y

I denna andra del av Globalismens konsekvenser med tekn. dr Lars Bern, talar vi om hur maktbalansen i världen förändras.

https://youtu.be/kN-k-9UeUgE

I lördagsintervju 19 ska vi tala om globaliseringens konsekvenser i tre delar. I denna första del talar vi om den ökande skuldsättningen hos den svenska medelklassen.

https://youtu.be/PCHP4MeAPsI

Swebbtv´s reporter Öystein Rönne  och kammaråklagare Rolf Hillegren kommenterar diskussionen om de två uteslutna nämndemännen från Centerpartiet efter deras friande dom i Solna tingsrätt.

https://youtu.be/qDcN8rP70V8

Intervju med Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand.

https://youtu.be/ROy4CFN-UuA

Anförande av Gustav Kasselstrand vid lansering av Alternativ för Sverige.

https://youtu.be/r-U51sGmbXM 

Lördagsintervju 18 -  Lennart Matikainen om sex i vård av ensamkommande

Relationscoach och författare Lennart Matikainen har synpunkter på etiken i hanteringen av de ensamkommande.

https://youtu.be/U_SuLcPEp8E

Här är det kompletta programmet med samtliga föredrag. Hela programmet är två och halv timme.

Swebbtv´s intervju med Fredrik Reinfeldt, Per Geijer och Öystein Rönne efter Trygghetskommissionens möte 30 Januari 2018.

https://youtu.be/qXn3m86C8mk

Det stora bedrägeriet – största bedrägeriet i Sveriges historia

Tack alla ni som besökte konferensen den 19 maj! Inspelningar av föredragen kommer framöver att publiceras här.

ALLA BLOGGINLÄGG