Blogg

Ring in om hur klanerna infiltrerar samhället.

  • Hur blir det på apoteken?
  • Bilprovningen?
  • Klaner som infiltrerar politiken
  • Bygglov och klaner
  • Idrott och klaner
  • Socialtjänsten
  • Migrationsverket - m.m.

I studion finns Lennart Matikainen och Johan Widén.

Swebbtv Nyheter 30 september 2020 om Estonia, nerbränt klocktorn, Preem, presidentvalsdebatten i USA och mycket annat. 

I denna onsdagsintervju samtalar Lennart Matikainen med författaren och samhällsdebattören Petrit Latifi. Petrit Latifi är uppväxt i Borås och har sett förort och segregation utvecklas under sitt liv. Hans familj flydde från Balkan och historien om övergrepp finns förankrat i Petrit. När Petrit beskriver hur människor med utländsk kultur ser på den svenska som misslyckad är det nog många som nickar instämmande. De svenskar som har uppmärksammat att vi som folk har blivit likgiltiga till vår egen existens är inte ensamma. Invandrarna här i Sverige ser också. Han vägrade att komma tillbaka till Sverige på grund av rädsla för utlämning till USA vilket gjorde att han blev tvungen att hålla sig undan från rättssystemet under många år.

I studion sitter Lennart Matikainen och Anita Bååth.

I detta program ringer vi upp olika personer som har saker att berätta angående den nya informationen om Estoniakatastrofen.

Mikael Willgert och Anita Bååth sitter i studion.

I detta program tar Therese Juel upp det fruktansvärda övergreppet mot Wikileaks grundare Julian Assange där Sverige har stor skuld. Han behandlades som en hjälte vid avslöjandet om USA:s agerande i Irakkriget 2010 men efter påståenden om sexualbrott blev han släpad i smutsen. De påstådda sexualbrotten ledde aldrig till åtal eftersom det inte fanns något brott som kunde styrkas.

Han vägrade att komma tillbaka till Sverige på grund av rädsla för utlämning till USA vilket gjorde att han blev tvungen att hålla sig undan från rättssystemet under många år.

Nu står Julian Assange åtalad i England i en rättegång som startade i september 2020. USA kräver att han ska utlämnas och det finns ett 175-årigt fängelsestraff som hotar där.

Swebbtv Nyheter 25 september 2020 om Somalias svenska premiärminister, om Wallenbergs vapenaffärer, om Julian Assange och mycket annat. 

Enligt uppgifter i estnisk press har statsministrar i Estland, Finland och Sverige träffats i tisdags för att diskutera den film om Estonia som ska publiceras nu på måndag 28 september. 

Påståenden gör gällande att ny information kommit fram som kommer ändra hela bilden av katastrofen.

Ring Swebbtv Live idag torsdag kl. 10-11 med Johanna Hoffman och Lennart Matikainen i studion. Ring vår telefonsluss på 08 - 122 000 36. Den är öppen från kl 9.30.

Idag har vi inget speciellt tema, ta upp det som är viktigt för dig. Om du kommer med i programmet blir det bäst ljud om du talar direkt i telefonen. Använd ej handsfree eller liknande.

Swebbtv Nyheter 23 september 2020 om höstbudgeten, ännu ett överfall på ett barn, överfulla fängelser och mycket annat. 

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)