https://youtu.be/r-U51sGmbXM 

Lördagsintervju 18 -  Lennart Matikainen om sex i vård av ensamkommande

Relationscoach och författare Lennart Matikainen har synpunkter på etiken i hanteringen av de ensamkommande.

I uppmärksammade fall har de omhändertagna blivit tvingade att begå brott, blivit våldtagna eller tvingade till sex av kvinnor som är avlönade för att ta hand om dessa personer.

Vi diskuterar vad det är som gör att så många medelålders kvinnor har intresserat sig för de ensamkommande barnen, eller männen som det ju oftast handlar om, och hur de vilseleder med sitt tal om att de inte ska skickas tillbaka till döden.

Vi kommer fram till att de kan liknas vid bedragare som vilseleder för egen vinning.

Fd riksdagsman Jan Emanuel Johansson har gjort karriär inom socialdemokraterna och blivit förmögen på flyktingarna. Han sålde sitt omvårdnadsbolag med 250 miljoner i vinst och fick hjälp av Per Nuder som var finansminister i den socialdemokratiska regeringen. Expressen skriver att Per Nuder fick bortåt 12 miljoner som tack för hjälpen.

Vår slutsats blir att vi måste resa oss mot bedragarna som ljuger om migranternas asylbehov och som tjänar pengar på det hela. Männen behöver också sluta jamsa med kvinnorna som håller på med migranterna och som säger att de drivs av godhet.

Vi inleder programmet med att kommentera Dan Eliasson som ny chef för MSB och Fredrik Reinfeldts förnekande av brottsutvecklingen i Sverige.

ALLA BLOGGINLÄGG