https://youtu.be/ROy4CFN-UuA

Anförande av Gustav Kasselstrand vid lansering av Alternativ för Sverige.

Vi fick i sista stund en inbjudan att delta som press i Alternativ för Sveriges (AfS) lansering igår den 5 Mars. Mötet skedde i  en fullsatt lokal med några hundra deltagare i centrala Stockholm. Där förekom också en hel del personer från  medier förutom Svensk Webbtelevision.

I mötet gjorde partiledare Gustav Kasselstrand ett anförande på knappt 20 minuter. Det ligger nu på vår Youtubekanal och inleds med ett kort sammandrag (2min).

Kasselstrand berättar att han inte är motståndare till Sverigedemokraterna.

Han säger att AfS är ett antietablissemangsparti som bärs upp av en ledning med olika yrkesbakgrund och som inte är yrkespolitiker. 

Han vill se företrädare som prioriterar svenskar framför utlänningar och statsmän som har modet att ställa grupp mot grupp när resurserna är begränsade. Han säger att att detta är politikens kärna.

Partiledningen uppges arbeta helt oavlönat. 

Han säger vidare att de är Sveriges återvandringsparti som vill återförvisa personer som kommit till Sverige illegalt, som begått brott, ljugit för att få uppehållstillstånd eller inte lyft ett finger för att anpassa sig eller bidra till det svenska samhället.

På youtube ligger också vår intervju med Gustav Kasselstrand som gjordes efter anförandet vilket har meddelats i tidigare mail. I intervjun berättar han bland annat att han vill se en platt skatt 20-25%.

ALLA BLOGGINLÄGG