https://youtu.be/Db_pKXf9MQ8

I del 3 av Globaliseringens konsekvenser med Lars Bern, talar vi om korruptionen bland svenska politiker och medier. 

Lars Bern anser att den främsta orsaken till politikernas bristande intresse för medborgarna beror på att partierna och politikerna inte längre är ekonomiskt beroende av sina medlemmar. Istället är politikerna alltmer intresserade av de höga arvoden som är kopplade till de politiska uppdragen och som betalas av stat, kommun mm. Eftersom tillsättande av förtroendevalda ofta sker utifrån partiledningarnas önskemål blir lojaliteten med partiledningen avgörande för att få dessa arvoden.

De andra partiernas hat mot SD beror inte på ideologi utan på att SD tar många av deras platser i riksdag och andra organ.

Viktiga personer i partiernas ledningar såsom Fredrik Reinfeldt, Anders Borg eller Erik Åsbrink har efter avslutad partikarriär fått högbetalda uppgifter i globala banker eller andra globala organisationer. Deras arbetsuppgifter är så oklara och välbetalda att man kan undra om det i själva verket är ersättning för tidigare utförda tjänster när de arbetat som politiker och tjänstemän.

Mediernas beroende av konsumenterna har till stor del har ersatts med ett beroende av medel från myndigheter som betalar med skattepengar. De utgör också många gånger propagandaorgan för ägare med globalistiska intressen. Det som inger ett visst hopp är att Internet har gjort det möjligt för människor att gå förbi de etablerade medierna vilket politiker och globalister tillsammans försöker stoppa bl.a. genom att ändra grundlagen eller tvinga Google att censurera sitt innehåll. Lars Bern tror inte att de kommer lyckas stoppa informationsflödet och de alternativa kanalerna.

Gå även in och botanisera bland "inskickade klipp". Där finns exempelvis ett intressant program från NRK, Norges motsvarighet till SVT, som ser med oro på tillståndet i Sverige.

Här finns beskrivningar och kommentarer på våra program. Skicka gärna synpunkter och tips till info@swebbtv.se

Vill du bidra ekonomiskt går det bra på

• Swish 123 535 86 92 

• Bankgiro 147-0558.

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

 GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)