https://youtu.be/NN_ssHZxT-0 

I lördagsintervju 20 med teknologie doktor Lars Bern talar vi om globalisternas fyra stora misstag som på sikt riskerar skada globalisternas egna intressen.

Detta är en följd av att sanningen har blivit allt svårare att undanhålla i en värld med Internet och med alternativa medier.

Denna första del handlar om de påstådda giftattackerna i London och i Syrien där Ryssland och Syriens regering har blivit utpekade och straffade. Det påstås att det finns starka bevis men det är inget som visas upp. Tvärtom. Häromdagen vittnade 11-åriga Hassan Diab som är ett av barnen på filmen där man spolar av de påstådda offren för kemattacken. Han berättar att de blev hämtade till sjukhuset av främmande människor som började spruta vatten på dem. Ingen av vittnena från sjukhuset kan verifiera påståendena om kemiska stridsmedel.

Alltihop förefaller iscensatt av dem som vill kasta skulden på Assad. Problemet är att allt det här  undergräver förtroendet för västerländska medier och västerländska ledare vilket är förödande och även skadar globalisternas egna intressen. Det föder mycket hat i Mellanöstern och riskerar föra Ryssland i knät på Kina. Det är saker vi talar om i denna del av Lördagsintervju 20 om globalisternas fyra stora misstag med Lars Bern.

ALLA BLOGGINLÄGG