https://youtu.be/CBQFR7n3Pew

De falska klimathoten som inte infrias - fjärde och sista delen av Lördagsintervju 20 med teknologie doktor Lars Bern om globalisternas fyra stora misstag.

Det är ett helt fruktansvärt bedrägeri som gås igenom i detta program.

Al Gore arbetade som vice president under Bill Clinton men tog därefter på sig uppgiften att skrämma världen med hot om översvämningar och katastrofer på grund av påstådda klimatförändringar.

Nu ett antal år senare kan vi se att ingen av de väntade katastroferna har inträffat. Allt förefaller vara ett gigantiskt bedrägeri med syfte att föra över makt till EU och FN samt göra det möjligt att ta ut nya skatter kopplade till det påstådda klimathotet.

Al Gore fick Nobels fredspris för dessa illgärningar. Han har även lyckats bli miljardär med sin skrämselpropaganda.

Vi talar även om andra klimatalarmister såsom Johan Rockström. Han har en politisk professorstitel vid Stockholms universitet och uttalar sig ständigt i klimatfrågor utan att ha utbildning inom relevant forskningsområde.

Hans främsta gärning är att i SVT, Dagens Industri och andra medier sprida överdrifter och skrämselpropaganda om saker som inte inträffat och knappast kommer att göra det heller.

Avslutningsvis diskuterar vi det orimliga snabbtågsprojektet som bygger på gammal teknik och som ger en transportinfrastruktur som är mycket sårbar och som slutar fungera vid minsta problem.

Vår slutsats är att klimatbedrägeriet kostar svenska skattebetalare enorma belopp, riskerar att leda vår industri fel och skadar omvärldens förtroende för västvärldens ledare och medier.

Du som vill veta mer om de överdrivna klimatlarmen kan se Lördagsintervju nummer 7 med professor Peter Stilbs och nr 8 med Lars Bern. Det är några av våra mest visade program.

ALLA BLOGGINLÄGG