Jag tänker inte lägga upp bilden på en av terroristerna som identifierats till att vara ansvarig för minst en av bombningarna på Sri Lanka under påskdagen. Minst åtta ska ha gripits. Jag ser dessa våldsbejakande islamister som satans lakejer på jorden. Vill du ser mer, klicka på länk i inlägget.

Terroristen ska tydligen i ett tal prata om muslimers överlägsenhet och rätten att bestämma, vi andra ska tydligen ha rätten att leva men inget mer. Icke-troende och att bo i väst är en synd, undra vad bestraffningen enligt sharialagen är för det?

Vi får aldrig vika oss som kuvade hundar för dessa satans lakejer på jorden - våldsbejakande islamister ska sättas bakom lås och bom resten av deras liv.

Via Imam Tawhidi kan du följa en muslim som tar starkt avstånd från våldsbejakande islamister. Det är även därifrån jag tagit del av terroristerns identitet och tal.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2383597651885909&id=1525256214386728

Nu inväntar vi Stefan Löfvens presskonferens gällande Sri Lanka, vi får se om den kommer eller om statsministern nöjer sig med att endast twittra om morden på kristna.

Nina Drakfors, Samhällsdebattör

Stöd Swebbtv på olika sätt:

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

• Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt)
eller bankgiro 147-0558

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

mainlogo

Välkommen till webbutiken!webshop

Handla t-shirts, kepsar och dekaler!

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)